Jeśli chcesz usunąć swoje konto na platformie Twój Psycholog, po zalogowaniu do CRM przejdź do zakładki "Konto i subskrypcja", a nastepnie kliknij przycisk "Chcę usunąć konto" znajdujący się na dole strony.

Po kliknięciu z prawej strony pojawi się formularz usunięcia konta, gdzie z rozwijanej listy możesz wybrać powód usunięcia konta.
Następnie zaznacz checkbox "Potwierdzam chęć usunięcia konta i rozumiem, że jest to nieodwracalne, a wszystkie dane pacjentów i historia wizyt zostaną trwale usunięte." i klinij przycisk "Wyślij zgłoszenie".

Po otrzymaniu przez nas zgłoszenia i upływie wskazanego czasu, Twoje konto zostanie trwale usunięte.